Rabbie's night

stlucifer

It's Haggis 'n neeps night so I though I'd share:

Hurt my arm this morning and had to go to hospital for an x-ray, as I was sitting waiting to be seen, the lad next to me says," Fair fae yer honest sonsie face! Great chieftain o' the puddin race!!" I was like, eh?!?!., I turned my head round to the the lady sat on my other side, she said, " Wee, sleekit, cow'rin, tim'rous beastie, O, what a panic's in thy breastie!" , As I grabbed the next doc walking past I said, "here mate is this the psychiatric ward?"

He says," no this is the burns unit! "

• 1 year later...

A heid's-up fur Monday nicht, mah wee sleekit cowrin' Buddies...

Ah'll be trottin' alang tae Waitrose furra Veggie Haggis aw the wey importit frae Jockoland!

Accompanying our Grande Burnsian répas, and partaking a wee schwallie, we may well indulge in some selected Scotch Kulchural entertainment.

Here is the link with which tae avail yersels...

A Virtual Burns Night | Historic Environment Scotland | History

Fill yer boots!

Naw, naw - nae need tae thank me!    :)

honest!

I was hoping to get through a year without hearing this guy's name and reading his cringeworthy poetry
Bad antrin. Bad antrin.
I think he might well have written this one with you in mind, oaky

O wad some Pow'r the giftie gie us
To see oursels as ithers see us!
It wad frae mony a blunder free us,
An' foolish notion:
What airs in dress an' gait wad lea'e us,
An' ev'n devotion!

2 hours ago, salmonbuddie said:

I think he might well have written this one with you in mind, oaky

O wad some Pow'r the giftie gie us
To see oursels as ithers see us!
It wad frae mony a blunder free us,
An' foolish notion:
What airs in dress an' gait wad lea'e us,
An' ev'n devotion!

Ach if I genuinely cared what people thought about me I'd never get anywhere in life. 😀

Life's way too short to be worrying about pish like that.