Jump to content

Dodgy Pop-Ups On Bawa. .


saintnextlifetime
 Share

Recommended Posts


Sorry buds, I think there is a conflict between some of the ads. The guys are trying some new ad units and it seems to be causing problems.

I've dropped down to a single advert to try and isolate the problem.

Please let me know if the issue re-occurs after 11pm tonight.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Stu said:

USually use Google but have switched to Firefox as I have an ad-blocker on it. The forum is unusable otherwise, same issue as there was on Pie & Bovril a few days back.

I use Firefox as well,and see no ads at all.Just go into the menu at the top right side and click on private browsing,it opens a new page and you use that page instead of the first one that opens (i usually close the first one) You can also go to youronlinechoices.eu and use the menu down the side to switch off ad companies,usually need to do this regularly as they get your details again when you browse.

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Stu said:

USually use Google but have switched to Firefox as I have an ad-blocker on it. The forum is unusable otherwise, same issue as there was on Pie & Bovril a few days back.

As mentioned a few posts before yours, you can also get an ad-blocker extension for Chrome.

Link to comment
Share on other sites

Goes without saying that you can use ad blockers. The site however carries a cost in terms of hosting, software licenses and App licenses.

The adverts more or less cover those costs.

If everyone uses adblockers we make no revenue to meet those costs. If the site starts being a cost overhead it will close, simple as that I'm afraid.

You can contribute to the running costs by taking out a subscription at £0.87 per month in the Torfason Club, link at the top of the page under "Store".

Torfason members see no adverts.

I'm aware that the ads have had issues over the past few days thus making this unusable, but I'm working with the ad guys to fix those issues and at the moment there is only one ad unit running.

 

Link to comment
Share on other sites

It was a right pain in the hole.  The same issue appeared on pie and bovril.  Not a forum I often use but I headed on over to the old pee and bee because this here fine little forum of ours was being hijacked by a company called "very".  It was even the same bloody advert.

 

Well done in getting it fixed.  Its a shame you cant fix under soil heating as you were very efficient!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...